Over ons

LED verlichting is een innovatie die nog elke dag verder wordt geperfectioneerd. Een hightec systeem dat enkel voordelen biedt. Een oplossing voor alle lichtvragen, voor elke toepassing en elk project. Van Industrie, kantoorcomplex tot gezondheidszorg, van supermarkt, kerkgebouw tot schoolgebouw. En nu ook beschikbaar LED sportveldverlichting, een betaalbare oplossing voor iedere sportvereniging.

LED is duurzaam, betrouwbaar, multifunctioneel en bovenal: verbazend economisch. LED techniek wordt geleverd in vele varianten, waarbij ook het aantal lichtkleuren groter is dan ooit. Wit en helder voor bijvoorbeeld parkeergarages, ‘daglicht’ voor onder andere de medische praktijk, en warme varianten voor het creëren van sfeer en gezelligheid.

Kortom, het aantal mogelijkheden is vrijwel onbeperkt. De specialisten van LTG, "de LED Technology Group", zetten ze graag voor u op een rijtje.  

Maak daarom kennis met LTG: De ervaren alleskunners in LED verlichting 

Zekerheid, service, know-how en vele jaren ervaring in LED, dat is waar LTG voor staat.

Met Maatwerk van LTG hoeft u zich geen zorgen te maken over aanpassingen in uw plafonds. In de zoektocht naar LED verlichting kunnen de prijzen al snel de pan uit rijzen. Ook loopt men al snel tegen extra kosten aan, omdat ook rekening gehouden moet worden met aanpassingen aan het plafond. Wij van LTG hebben hier een oplossing voor: MAATWERK. Met maatwerk van LTG is de aanschaf van een nieuw plafond, passend bij de nieuwe verlichting, niet meer nodig. Wij komen uw huidige verlichting opmeten en laten in onze eigen fabriek prachtige nieuwe LED verlichting maken dat direct in uw huidige plafond past.

Wij leveren niet zozeer verlichtingstechniek, maar in de eerste plaats een verlichtingsoplossing. Een systeem dat naadloos aansluit bij uw eisen- en wensenpakket. Wij kunnen die garantie bieden omdat wij beschikken over eigen productiefaciliteiten, waar technici en ontwerpers zich buigen over uw specifieke lichtvraag.

Bij ons zult u nooit horen dat iets niet kan. Wij zorgen voor de gewenste lichtoplossing...     

 

Met vriendelijke groet,

 

LTG Team NL

 

Waarom LTG?

  • LTG heeft ruim 10 jaar internationale LED ervaring
  • LTG levert alleen de allerbeste LED producten
  • LTG is flexibel en levert complete project service
  • LTG werkt vanuit eigen productie
  • LTG bouwt eigen Lichtplannen
  • LTG ontwikkelt "custom made" producten
  • LTG werkt samen met Natuur Milieu Overijssel
  • LTG denkt maatschappelijk en duurzaam
Top