Nieuws / Blog

Installatie tennisbanen in volle gang

Gepost door Mirjam op 20 april 2017

We zijn trots op onze medewerkers die al een aantal weken bezig zijn om verschillende tennisverenigingen te voorzien van onze LED verlichting.

Er wordt hard gewerkt in de hoge palen om de nieuwe verlichting voor de start van het competitie seizoen van verschillende verenigingen te hebben omgewisseld naar onze LED verlichting.

IMG-20170120-WA0032.jpg

Het verschil tussen oud en nieuw is werkelijk verbluffend!

IMG-20170212-WA0044.jpg


Maatwerk LED oplossing voor de Technieklokalen van Thorbecke

Gepost door Mirjam op 23 februari 2017

Thorbecke Techniek lokaal.png

Bij de Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle, locatie Russenweg, hebben wij deze week een Maatwerk LED oplossing geleverd en geïnstalleerd in de voertuigtechniek lokalen.

In dit project bij de voertuigtechnieklokalen hebben wij, na te hebben getest met diverse LED producten, alle conventionele TL verlichtingsbakken vervangen voor onze LED Liners. Het verbruik gaat hierdoor van 64 watt per armatuur naar 21 watt per LED armatuur, en hiermee hebben wij een verhoging in Lux gerealiseerd van 110 naar 375.

Een mooi project, tevreden klant en blije leerlingen!


Nieuwe bedrijfsbus voor LTG

Gepost door Mirjam op 09 januari 2017

Nieuwe bedrijfsbus voor LTG

Het ontwerp voor onze nieuwe bedrijfsbus is gemaakt door Jandik Fetlaar van A5 Design. Binnenkort ziet u ons hierin rondrijden! LTG Europe Leading in LED.


Basisschool De Beiaard in Utrecht

Gepost door Mirjam op 09 januari 2017

Basisschool De Beiaard in Utrecht

Lekker begin van het nieuwe jaar, we hebben basisschool De Beiaard in Utrecht voorzien van LED. Mooie samenwerking tussen Energy Challenges en LTG Europe. De besparing kan hier beginnen.


LED op Stedelijk Gymnasium Arnhem

Gepost door Mirjam op 07 december 2016

LED op Stedelijk Gymnasium Arnhem

Het Stedelijk Gymnasium in Arnhem is blij met de speciaal voor hen op maat gemaakte LED panels. Op de informatiezuil zijn de verbruiksverschillen tussen conventioneel en LED te zien.


Tennisbanen verlicht met LED

Gepost door Jeannet op 07 december 2016

Tennisbanen verlicht met LED

Banen bij tennisvereniging PAF prachtig verlicht met LED. Een enorme besparing op energieverbruik en CO2 uitstoot. Maar ook flikkeringsvrij, veel contrast, hoge kleurechtheid en geen opwarmperiode meer nodig.


Basisschool blij met LED

Gepost door Jeannet op 25 april 2016

Basisschool blij met LED

Natuur Milieu en Educatief centrum de Hofte

Gepost door nickrater op 18 april 2016

Natuur Milieu en Educatief centrum de Hofte

Als samenwerkingspartner van NMO is LTG ook een duurzaam en maatschappelijk betrokken bedrijf. Recent hebben “De Höfte” volledig voorzien van LED verlichting. Wij vinden het mooi om  met  deze sponsoring een bijdrage geleverd te hebben aan duurzaamheid en energie zuinigheid van dit prachtige Natuur Milieu Educatief Centrum. 

 


Monumentale St. Brigitta parochie in LED

Gepost door Jeannet op 18 april 2016

Monumentale St. Brigitta parochie in LED

Weer een mooie en speciale klus gedaan. De St. Brigitta parochie in Ommen is voorzien van prachtige LED verlichting met warm licht. Klaar voor een duurzame toekomst.


Emons GmbH in de LED

Gepost door harold op 17 februari 2016

Emons GmbH in de LED

De opdracht om alle magazijnen van het Duitse bedrijf Emons te voorzien van LEDtubes is afgerond. Naast de binnenverlichting hebben we ook LED armaturen aan de panden en rangeerterreinen geïnstalleerd. LTG heeft gezorgd voor levering en montage.


Top